Itsetuntemusryhmät

Arki on usein niin täynnä, että oman sisimpänsä kuunteluun ja tutkimiseen ei ole aikaa eikä paikkaa.


Itsetuntemusryhmä on matka Sinuun itseesi,
keidas, joka on vain Sinua ja Sinun ihmisyyttäsi varten.

Meissä elää menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus samaan aikaan lukuisina tarinoina, tunteina, muistoina ja ajatuksina. Miten sinun elämäsi, sen lähisuhteet, tunteet, muistot ja tarinat ovat läsnä nykyisyydessäsi? Entä miten ne voivat vaikuttaa tulevaisuuteesi, joka rakentuu nykyisyydestäsi? Haluaisitko oppia sanoittamaan tunteitasi ja ymmärtämään, mitä kaikkia tunteita toisen ihmisen kuunteleminen ja katsominen sinussa nostaa esiin? Entä kaipaisitko työkaluja selkeämpään vuorovaikuttamiseen?

Itsetuntemusryhmän tavoitteena on itsetuntemuksen ja omien voimavarojen sekä vuorovaikutustaitojen lisääminen lähimpien vuorovaikutussuhteiden tutkimisen kautta. Ryhmä sopii sinulle, joka olet kiinnostunut tutustumaan syvemmin itseesi ja menneisyyteesi ja haluat oppia syvällisemmin ymmärtämään itseäsi.

Ryhmä kokoontuu viisi kertaa ja osallistujat sitoutuvat osallistumaan kaikkiin tapaamisiin. Ryhmään otetaan enintään kahdeksan henkilöä ennakkohaastattelun pohjalta ja kaikki ryhmän keskustelut ovat luottamuksellisia.

Tule mukaan turvalliseen ryhmään tutustumaan itseesi ja tapoihisi reagoida erilaisissa vuorovaikutustilanteissa. Seuraava Itsetuntemusryhmä odottaa aikatauluttamistaan – kerrothan siksi kiinnostuksestasi mahdollisimman pian!

Kiiruhda hitaasti – Festina Lente löytyy myös Facebookista. Käy tykkäämässä ja saat tuoreimmat uutiset alkavista ryhmistä ja kaikista muistakin palveluista.

Otathan yhteyttä jos olet kiinnostunut itsetuntemusryhmästä.
itsetuntemus ryhmä helsinki

Riittää, että olet oma ainutlaatuinen itsesi.